Spela på hästar

Att hålla på med hästsport kan ofta bli en ganska så dyr hobby, då det är en hel del utrustning som behövs. Ska du dessutom ha en egen häst så är det en mängd andra kostnader som tillkommer såsom stallplats, mat och veterinärbesök. Hästar är dock inte bara kostsamma, utan kan även bringa in en del slantar. Idag finns nämligen möjligheten att satsa pengar på hästar när olika lopp i kapplöpning eller trav körs. Förutom att ryttarna och hästägarna här kan tjäna stora summor, så kan du som åskådare göra detta genom att tippa på vilken häst du tror kommer först i mål. ATG är det företag som är ansvariga för spel på hästsport i Sverige och det finns nästa dagligen lopp att spela på, vilket du kan göra hos ditt närmaste spelombud eller över nätet. Oftast är det kombinerade som spel man kör, där det till exempel gäller att hitta vinnare i flera lopp eller kanske pricka in rätt topp-3 hästar i ett och samma lopp.

Förutom att satsa pengar på hästar så finns det en mängd andra spel där du kan vinna pengar på lite samma sak. Ett exempel på detta är roulette, där du ska gissa dig till vilken siffra mellan 1 och 36 som blir den vinnande i det snurrande hjulet. Det hela avgörs genom att en kula åker runt i det numrerade hjulet och slutligen landar på den siffra som vinner. Precis som när du spelar på hästar finns det mängder utav olika alternativ som du kan satsa på och det går även bra att spela på flera siffror samtidigt. Till exempel kan du spela på alla jämna eller ojämna samt röda eller svarta siffror. Vid vinst vi dessa spel får du dock en sämre utdelning än om du vunnit genom att spela på endast en siffra, men samtidigt ökar du på det här sättet chanserna för att just vinna.

Ett annat populärt spel som du kan hitta på casinon, men även andra platser är slotmaskiner. För att vinna på dessa maskiner behövs inte ens en gissning, utan endast ren tur. När du drar i maskinens stora spak startar spelet och förhoppningsvis visar sig en symbolkombination som är vinnande på skärmen. Vilka kombinationer det är du ska hoppas på brukar finnas angivet på maskinen i sig